Proiect

Voi sunteti arhitectii proiectului Goldis Residence

Inca de la inceput am fost concentrati pe nevoile si dorintele clientilor. Am ascultat fiecare client in parte ca la final, combinand toate ideile, sa creionam si sa dam viata proiectului Goldis Residence.

Ne-am propus sa intrecem asteptarile, sa oferim mai mult decat o locuinta. Tocmai de aceea nu avem secrete si mentinem o relatie deschisa si sincera cu clientii nostri. Noi construim pentru voi, pentru viitorul vostru, dar si pentru al nostru. Voi sunteti cartea noastra de vizita pentru urmatoarele constructii de locuinte.

Predam blocurile la timp

Ne-am tinut de cuvant in ceea ce priveste predarea la cheie a apartamentelor. Mai sunt doar cateva apartamente disponibile, unul poate fi al tau.
Programeaza-te pentru o vizionare.

Te surprindem placut

Toate bransamentele sunt gratuite si realizate inainte de mutarea ta. In sarcina ta nu vor cadea racordarile la furnizori, ne vom ocupa noi de toate. Am promis mutare la cheie si asta vei primi. In plus, ne-am gandit ca ti-ar placea ca spatiile comune sa fie deosebite, sa te intampine cu o arhitectura si un design deosebit.

Finantare

Plata integrala iti va aduce beneficii financiare si siguranta unei achizitii pentru viitorul tau. Totodata, exista posibilitatea de a achizitiona o garsoniera sau un apartament in mai multe transe sau prin credit bancar. Impreuna vom gasi solutiile ideale pentru tine.

Suntem parteneri

Ai mai mult decat cuvantul nostru, ai toata energia noastra canalizata catre acest proiect imobiliar. Ne adaptam din mers tuturor cerintelor voastre si suntem deschisi la orice sugestie. Vom continua sa ramanem la fel de sinceri si de apropiati de voi. Va asteptam oricand pe la noi.

Cumpara acum un apartament nou pentru confortul tau sau al familiei tale.

Iti doresti o garsoniera sau un apartament?
16 apt.
bloc 1
41 apt.
bloc 2
15 apt.
bloc 3
2000 mp
spatii verzi
ce va oferim

Avantajele noastre

 • Numar mic de apartamente pe palier
 • Izolatie eficienta cu vata de sticla bazaltica
 • Fonoizolatie intre etaje
 • Parcari subterane si supraterane
 • Apartamente orientate catre vest, est si sud pentru mai multa lumina naturala
 • Fiecare apartament se preda cu centrala termica sistem de incalzire/racire prin pardoseala
 • Mai putin de 1 minut distanta de statia de autobuz
 • Complexul va avea acces privat cu bariera
 • Loc de joaca pentru copii amenajat in interiorul complexului
 • La 10 minute de Parcul Tractorul
 • La scurta distanta de clinici, scoli, crese si gradinite
 • Foarte aproape de Piata Tractorul
noutati

Stadiu proiect

Suntem alaturi de tine prin transparenta si flexibilitate pe tot parcursul derularii proiectului. Urmareste fiecare etapa a constructiei ansamblului rezidential. Ramai aproape de noi si vei vedea evolutia santierului pas cu pas pana la finalizare.

Telefon WhatsApp
Quick Contact Icon Contact rapid
Quick Menu IconGarsoniere Quick Menu Icon2 Camere Quick Menu Icon3 Camere
Quick Menu Icon Products Apartamente
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.